Naar het gebied van de indianen
Blijf op de hoogte en volg Henneke
23 April 2014 | Verenigde Staten, Page
Vanmorgen weer lekker in het zonnetje buiten ontbeten. Daarna de rekening betalen voor de campground. Toen op weg naar onze volgende bestemming. Eerst nog een stukje door Colorado daarna reden we de staat Arizona binnen het grondgebied van de Navajos indianen. Het was wederom een mooie route met veel rood gesteente en hier en daar wat groene struikjes er tussen. We kwamen veel wilde paarden tegen onderweg. Toen we in Page aan kwamen zijn we eerst boodschappen gaan doen bij de Walmart. Daarna inchecken op camping Page lake Powel, een hele mooie camping waar we 2 dagen verblijven. Na het eten gaan Ed, Melanie, Melissa, Roy en ik de hoge rode berg waar de camping tegen aan ligt omhoog klimmen. Echt mooi steen dat door zand en wind erosie hele mooie golven uitgesleten is. Bovenop kunnen we aan de andere kant nog meer mooi uitzicht bewonderen. We lopen een eind over de bovenkant en maken foto's. Ik ga dan terug naar beneden. De anderen komen later. Beneden gekomen komen Bianca en Zoey er aan. Zoey klimt ook een stuk omhoog vind ze heel er stoer. Bij de camper drinken we nog wat en gaan dan naar bed.