Granna zuurstokcity
Blijf op de hoogte en volg Henneke
06 Juli 2017 | Zweden, Gränna
Vanmorgen na een slechte nacht waarin we veel wakker werden ging om kwart voor 9 de wekker. We konden pas om 10 uur ontbijten dus had het heen zin om eerder op te staan. Lekker douchen en naar het ontbijt. Er stond een flinke rij masr wij mochten door lopen omdat wij gereserveerd en betaald hadden bij de boeking. Er was ruime keus aan eten. De vrachtwagenchauffeurs hadden echt borden vol met grote berg warm eten pfff waar laten ze dat zo vroeg in de ochtend. Na get ontbijt hebben we onze spullen gepakt in de kamer en konden we naar de auto. We konden niet de boot af omdat een of andere maloot nog niet in de auto was voorons in de rij. De hele boot wss bijna leeg toen hij aan kwam kakken pfff. Eindelijk waten we de boot af toen gingen we op weg naar Granna. Onderweg hebben we gelunched bij Burger King lekker wrap met kip en Mel een bbq burger mmmm. Daarna weer verder naar Granna. In Granna zat een winkelstraat met veel zuurstokwinkels wasr ze achterin de winkel zelf zuurstokken maken in verschillende kleuren en smaken. Was wel leuk om te zien. In een van die winkeltjes hebben we voor 10 euro 10 zuurstokken met verschillende smaken uit gezocht whiskey, caramel, cola, meloen, peer, de originele en nog wat andere smaken. Na het shoppen zijn we naar ons hotel Smalandsgarden gegaan. Leuk hotel aan een meer, daar hebben we eerst nog even koffie gedronken buiten in een gezellig zitje in de tuin van onze kamer. Om acht uur zijn we in het restaurant gasn eten daar was een bbq buffet. Dit wss heel erg lekker. Ze hadden heerlijke zalm, rosbief, spareribs em nog een ander soort rib. Na het eten als toetje overheerlijke strawberrypie, thee en koffie erbij. Daarna naar onze kamer bij tijd slapen omdat we moe waren van de slechte nacht op de boot.