Nog een locatie opnames Game of Thrones
Blijf op de hoogte en volg Henneke
28 Juli 2015 | IJsland, Keflavik
Vanmorgen ontbeten en weer op weg. Nog even laatste dag een locatie bezoeken waar opnames zijn geweest van Game of Thrones. Speciaal voor Melanie. Het was even een eindje rijden maar we hebben het gevonden, hier werd in de serie een heel dorp uit gemoord volgens Melanie. Hier stonden oude turfhuisje zoals ze vroeger hier woonde. Was wel heel interessant om binnen te bekijken en te zien hoe ze toen leefde. Onderweg nog even lunchen bij domino's pizza. Toen richting Keflavik naar ons laatste hostel. Wauw wat was het hier mooi en luxe. Op de grote kamer stonden 2 grote 2 persoonsbeden. Er was een keuken met een koelkast met verschillende smaken Skyr dikke IJslandse yoghurt, verschillende vleeswaren, kaas,jam, melk, jus d'orange. Op het aanrecht lagen verschillende broodjes en een soort gevulde speculaas in folie verpakt. crackers, cruesli, cornflakes, koffie, thee. Allemaal voor het ontbijt. Echt heel goed verzorgd allemaal. We hebben onze koffers binnen gezet en even gerelaxt. Tegen etenstijd zijn we naar de KFC gereden en hebben daar eten gehaald en in onze kamer op gegeten. Nog even alle spullen voor de volgende ochtend klaar gelegd en de koffers in geruimd. Even douchen en vroeg slapen want we moeten al om 3.30 uur op omdat we onze auto nog moeten inleveren en om 6.35 vertrekt ons vliegtuig.